PITESMEDJANS RÖK OCH GRILL

Robban Berg och Tommy Höjsten. Två matintresserade grannar, födda och uppvuxna i Piteå. En duo som har så länge de kan minnas gillat lagsport och matlagning.

Allt började med ett småskaligt experimenterade på den egna kolgrillen hemma i trädgården. Till en början handlade det mest om att lära sig grunderna. Med tiden gav övning färdighet, de lärde sig nya tekniker och nya intressanta produkter och smakkombinationer togs fram. Mycket med hjälp av fruarna som fått agera testgrupp.  Genom besök och resor till andra städer och kulturer har grilltekniken och produkterna vidareutvecklats. 

Filosofin  är att servera mat från hjärtat, mat som glädjer folk med enkla rena smaker från alla världens hörn. "Det som är gott är gott"! Kan man tvista till det, så gör de gärna det. Allt för att få den perfekta smaken och nöjda magen.

Duon har komponerat fram egna smaker och produkter som kommer att erbjudas i sommar på Eustegårds pubkvällar.